منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • 5 نکته برای محافظت و جلوگیری از کلاهبرداری های فیشینگ

5 نکته برای محافظت و جلوگیری از کلاهبرداری های فیشینگ

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
5 نکته برای محافظت و جلوگیری از کلاهبرداری های فیشینگ

خب، کلاهبرداری های فیشینگ می تواند نوعی کلاهبرداری باشد که می تواند به اشکال مختلف باشد. این کلاهبرداری‌ها نه تنها از انواع تکنیک‌های آنلاین مانند ایمیل‌های جعلی و تبلیغات پاپ‌آپ استفاده می‌کنند، بلکه حتی می‌توانند شامل تماس‌های تلفنی نیز باشند.

5 نکته برای محافظت و جلوگیری از کلاهبرداری های فیشینگ

آیا می‌دانستید که افراد پشت این کلاهبرداری‌ها معمولاً از تکنیک‌های نگران کننده به دام انداختن استفاده می‌کنند تا قربانیان خود را به طعمه‌ای که نیاز دارند هدایت کنند؟

بیایید بحث کنیم که فیشینگ دقیقا چیست؟

فیشینگ در واقع یک جرم است، به روشی ساده، من می گویم یک تجارت کلاهبرداری. هنگامی که افراد بی گناه از طریق ایمیل، تماس های تلفنی یا پیام های متنی از محل تحرک شخصی به عنوان یک نهاد قانونی برای فریب دادن افراد به ارائه اطلاعات حساس مورد هدف قرار می گیرند. اطلاعات شخصی، اطلاعات بانکی و مسترکارت یا ویزا کارت و رمز عبور یا OTP.

نترسید، من نکاتی را برای محافظت در برابر فیشینگ ارائه می کنم.

از آنجایی که مناطق اجتماعی فیشینگ به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به نظر می‌رسند از منابع معتبر قابل دسترسی هستند، درک تفاوت بین پیام‌های واقعی و تقلبی و روش شناسایی تعدادی سرنخ مبنی بر اینکه یک پیام ممکن است کلاهبرداری باشد نیز بسیار حساس است.

در اینجا نکاتی را برای جلوگیری از کلاهبرداری فیشینگ فهرست کرده ام، امیدوارم به شما کمک کند

1. کامپیوتر خود را با نرم افزار امنیتی محافظت کنید

اساساً به دلایل زیادی به نرم افزار آنتی ویروس نیاز داریم، درست است؟ امضاهای مربعی ویژه احاطه شده توسط کد کامپیوتری ضد ویروس، در برابر راه حل های فناوری شناخته شده و حفره ها محافظت می کنند. فقط باید نرم افزار را به طور خودکار به روز نگه دارید تا بتواند تمام تهدیدات امنیتی جدید را مدیریت کند.

2. مراقب باشید روی چه چیزی کلیک می کنید

وقتی در سایت های مورد اعتماد قرار گرفتید، اگر روی پیوندها کلیک کنید اشکالی ندارد. با این حال، کلیک بر روی پیوندهایی که در ایمیل‌های تصادفی و پیام‌های فوری ظاهر می‌شوند، حرکت هوشمندانه‌ای نیست. قبل از کلیک کردن روی پیوندهایی که از آنها مطمئن نیستید نگه دارید.

یک ایمیل فیشینگ ممکن است ادعا کند که از یک شرکت قانونی است، و هنگامی که روی پیوند وب سایت کلیک کنید، باید دقیقاً شبیه وب سایت واقعی باشد. ممکن است ایمیل از شما بخواهد که اطلاعات را تکمیل کنید، اما ممکن است ایمیل حاوی نام شما نباشد.

Cloud VPS - VPS9

همیشه به خاطر داشته باشید که اکثر ایمیل های فیشینگ می توانند با آن شروع شوند “مشتریان عزیز” بنابراین، هنگام برخورد با این ایمیل ها باید بسیار مراقب باشید.

3. لطفا امنیت سایت را بررسی کنید

طبیعی است که در مورد اطلاعات حساس در مورد فعالیت هایی مانند داده های شخصی و مالی آنلاین کمی محتاط باشید. با این حال، تا زمانی که در یک وب سایت امن هستید، لازم نیست نگران چیزی باشید. قبل از ارسال هرگونه داده، مطمئن شوید که URL سایت با “https” شروع می شود و باید یک نماد قفل بسته در نزدیکی نوار آدرس داشته باشد.

گواهی امنیتی سایت (SSL) را بررسی کنید همچنین. اگر پیامی دریافت کردید مبنی بر اینکه یک وب سایت خاص ممکن است حاوی فایل های مخرب باشد، وب سایت را باز نکنید. هرگز فایل ها را از ایمیل ها یا وب سایت های مشکوک منتقل نکنید. حتی موتورهای جستجو می توانند لینک های امنی را نمایش دهند که می تواند کاربران را به یک صفحه وب فیشینگ هدایت کند که محصولی را با قیمت پایین ارائه می دهد. اگر کاربر در چنین وب سایتی خرید کند، مجرمان سایبری به جزئیات مسترکارت دسترسی خواهند داشت.

5 نکته برای محافظت و جلوگیری از کلاهبرداری های فیشینگ

4. هرگز اطلاعات شخصی خود را به اشتراک نگذارید

به عنوان یک قانون کلی، هرگز نباید اطلاعات شخصی یا مالی حساس را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارید. هنگامی که مطمئن نیستید، به وب سایت ترین شرکت مورد نظر مراجعه کنید، تنوع آنها را بگیرید و به آنها راه حل بدهید.

بیشتر ایمیل‌های فیشینگ ممکن است شما را به صفحاتی هدایت کنند که سوابق پول یا اطلاعات شخصی مورد نیاز است. کاربر وب هرگز نباید سوابق محرمانه را از طریق پیوندهای ارائه شده در ایمیل ها ایجاد کند. هرگز اطلاعات محرمانه را برای کسی ایمیل نکنید. بررسی آدرس وب سایت را به عادت تبدیل کنید. یک وب سایت امن همیشه با “https” شروع می شود.

5. همیشه از فایروال استفاده کنید

نه حداقل در جایی که فایروال های با کیفیت بالا به عنوان بافر بین شما، دسکتاپ شما و مزاحمان خارجی عمل می کنند. شما باید از 2 نوع کاملاً متفاوت استفاده کنید: فایروال دسکتاپ و فایروال شبکه. قابلیت اولیه می تواند یک نوع پکیج باشد و بنابراین قابلیت دوم می تواند یک نوع سخت افزار باشد. هنگامی که با هم استفاده می شوند، شانس نفوذ هکرها و فیشرها به دسکتاپ یا شبکه شما را به طور چشمگیری کاهش می دهند.

امیدوارم تمام نکاتی که در بالا ذکر کردم برای محافظت از خود در برابر کلاهبرداری های فیشینگ کافی باشد.